Kindernevendienst

Elke zondagmorgen, tijdens de kerkdienst, is er kindernevendienst voor kinderen van 3,5 t/m 12 jaar. Als je 3,5 wordt of bent, krijg je een uitnodiging om naar de kindernevendienst te komen.

Over de kindernevendienst

Wat is kindernevendienst?

Tijdens de kindernevendienst luisteren we naar een verhaal uit de Bijbel en praten we erover. Ook zingen we liedjes of luisteren naar muziek. We maken een werkje of een doen een spel dat aansluit bij het thema van de ochtend. Zo proberen we samen de verhalen uit de Bijbel, die niet altijd makkelijk zijn, te begrijpen.

Vind je het nog wat spannend, dan mag papa of mama best een keer mee komen!

Groepen

De kindernevendienst is verdeeld in 2 groepen.

  • Groep A: Groep 1 tot en met 5 van de basisschool
  • Groep B: Groep 6 tot en met 8 van de basisschool

Voor vragen of meer informatie kun je contact opnemen met:

Chantal Timmer (voorzitter) - 0183-512400
Caroline Crielaard (secretaris) - 0183-448835

Wekelijks KND voor alle kinderen!

Wekelijks kindernevendienst voor alle kinderen

Vanwege het maximum van 30 personen in de kerkdienst is het maar voor een beperkt aantal kinderen mogelijk om naar de kindernevendienst te komen. We vinden dit erg jammer en brengen daar graag verandering in!

Daarom hebben we vanuit de kindernevendienst een aangepaste (tijdelijke) variant bedacht die vanaf zondag 18 oktober start:

  • Alle kinderen van 3,5 jaar t/m groep 8 zijn wekelijks op zondagochtend tijdens de kerkdienst welkom in De Zijhof.
  • De KND duurt net zo lang als de kerkdienst (van ongeveer 9.30 - 10.30 uur).
  • De invulling zal per week wisselen maar de basis is hetzelfde als de kindernevendienst: een Bijbelverhaal met verwerking, aangevuld met een activiteit/spel.

Aanmelden

We hopen op deze manier het contact met de kinderen te houden. Daarnaast geeft dit ouders wat ruimte om in de tussentijd ‘rustig’ thuis de dienst te kunnen volgen. Aanmelden kan via deze pagina of telefonisch bij Anja van Leeuwen (0683245644).

NB: kinderen van ouders die de dienst bezoeken, mogen ook gelijk om 9.30 uur aansluiten in De Zijhof en kunnen na de dienst weer opgehaald worden.

Aanmelden

Thuis kindernevendienst!

Online kindernevendienst

Omdat we momenteel niet naar de kerk kunnen vanwege het Coronavirus, kun je gebruik maken van de website Creatief Kinderwerk. Daar vind je ontzettend veel ideeën om thuis met je kinderen toch een beetje kerk te kunnen vieren.

Bekijk alle ideeën!

De Henkie Show

Naast de wekelijkse programma's voor op zondag is er een speciale website voor De Henkie Show: een show met buikspreekpoppen waarin Matthijs met zijn poppen elke week een Bijbelverhaal behandelt.

Ga naar de Henkie Show!