EEN ACTIE4KIDS SCHOENENDOOS:
VOOR JOU... VAN MIJ...

ACTIE4KIDS 2018-2019 VAN START

Alle voorbereidingen worden getroffen voor de 24e editie van Actie4Kids. Samen met jou willen wij 45.000 kinderen blij maken met een mooie versierde schoenendoos vol met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel. Wij zijn nog in overleg over de bestemmingslanden van dit jaar. De verwachting is dat de schoenendozen gaan naar: Zambia, Sierra Leone, Togo, Moldavië, Roemenië, Oekraïne en vluchtelingenkampen op Lesbos.

Miljoenen kinderen hebben het anno 2018 nog steeds heel moeilijk. De slogan van Actie4kids is “Voor jou van mij”: jouw speelgoed en geld delen met een kind, dat waarschijnlijk nog nooit een cadeautje heeft gehad. Wij van Actie4Kids doen er nog een cadeautje bij: het goede nieuws van het evangelie in de vorm van een boekje met Bijbelverhalen. Jong en oud kunnen door het vullen van een schoenendoos laten zien dat er iemand is op de wereld, die aan hen gedacht heeft.

DOE DE VOLGENDE 6 STAPPEN:

1. DE DOOS
Zorg voor een normale maat schoenendoos. Gebruik geen doos voor laarzen, want te grote schoenendozen passen niet in Actie4kids transportdozen. Versier de doos en het deksel of beplak ze met cadeaupapier (doos en deksel apart).

2. JONGEN / MEISJE & LEEFTIJD
Kies of je een doos wilt maken voor een jongen of een meisje en voor welke leeftijd. Kruis op de bon de juiste leeftijd aan: 2-4 jaar, 5-9 jaar of 10-14 jaar. Knip de bon uit en plak hem daarna bovenop de doos.

Hier kun je de bon downloaden & printen

3. DOOS VULLEN
Vul de doos aan de hand van de lijst en gebruik alleen (zo goed als) nieuwe artikelen.

4. MESSAGE IN A SHOEBOX
Het is voor het kind dat jouw doos gaat ontvangen ook leuk om iets van jou te weten.kijk op de volgende bladzijde en schrijf iets in het engels over jezelf en kleur de mooie kleurplaat en stop het in de doos. Je kunt natuurlijk ook een eigen kaart maken of leuke foto van jezelf in de doos doen.

Hier kun je de kleurplaat downloaden & printen

5. ELASTIEK & GELDENVELOP
Plak de doos niet dicht, maar doe er een (post)elastiek omheen. Scheur de geldenvelop los van de folder. Vul het met €5,- voor elke doos die je hebt gevuld voor de transport- en organisatiekosten en plak het dicht. Wil je het geld liever overmaken, dan vind je de bankgegevens op de achterkant van de folder. Noteer op de envelop hoe je de betaling hebt gedaan en stop hem onder het elastiek bovenop het deksel.

Vanaf zondag 14 oktober liggen de formulieren van de schoendoos actie weer bij de uitgangen van de kerk.

Op zondag 4 november mogen de schoenendozen voorin de kerk gebracht worden.

Doe je ook weer mee? Deze actie is voor iedereen :-) Heb je nog vragen: stel ze gerust.

Groetjes,
Sarina schreuders
Hoofdgraaf 51 - Andel
sarinaschreuders@hotmail.com