Op maandag 20 september heeft de P.K.N. advies uitgebracht n.a.v. de versoepelingen van 25 september. De 1,5 meter afstand wijzigt in het advies om elkaar wel ruimte te blijven geven.

Vanaf nu behoeft u niet meer aan te melden!

Wel willen we aangeven dat degene die aan de rechterzijde gaan zitten (gezien vanuit achterzijde kerkzaal) binnen komen via de ingang Julianastraat en degene die aan de linkerzijde gaan zitten via de ingang Schutskooi of plein Zijhof. Jassen nog niet aan de kapstokken hangen maar op uw stoel of de stoel naast u, dan houdt u gelijk 1 zitplaats vrij i.v.m. het verzoek elkaar ruimte te blijven geven Indien u als eerste een rij inloopt dan graag aan het einde van de rij gaan zitten en dan tot aan de gangpad aansluiten met 1 stoel er tussen zodat we niet voor elkaar heen behoeven te lopen. Familie hoeft natuurlijk geen stoel vrij te laten.

Als u corona gerelateerde klachten heeft, verzoeken wij u de eredienst thuis mee te luisteren.

Als kerkenraad willen we u aanmoedigen om de erediensten weer te bezoeken, de orde van dienst en de gemeentebrief zoals de afgelopen periode steeds per mail zijn verzonden of als papieren versie is afgegeven willen we weer afbouwen de komende tijd. De gemeentebrief kunt u lezen op de website van de kerk, de orde van dienst zal voorafgaande aan de dienst via de beamer worden vertoont.

Er zal een beperkt aantal gemeentebrieven in de hal van de kerk aanwezig zijn.

Bent u echt niet in de gelegenheid de erediensten te bezoeken en heeft u geen computer, geef dan aan uw ouderling of via de scriba aan dat u de gemeentebrief op papier wilt blijven ontvangen.