Challenge is een (catechese-)groep voor jongeren van 16-25 jaar. Elke zondag om de twee weken komen we bij elkaar om op een gezellige manier diverse onderwerpen te behandelen, ons erin te verdiepen en te bekijken hoe “wij” er zelf over denken of op dat moment instaan.

De Bijbel laten we hierbij niet links liggen, maar het uitgangspunt ben jij! Zie het als een uitdaging om niet alleen de persoon links of rechts van je beter te leren kennen, maar juist jezelf!

Wat is Challenge?

Beste vriend, vriendin, broeder, zuster, bekende en nieuweling,

Wie we ook van elkaar zijn, wees welkom bij het nieuwe seizoen van Challenge.

Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen en ideeën die je deze zomer hebt opgedaan. Mochten we elkaar nog niet zo goed kennen, dan horen we ook graag jouw persoonlijke verhaal, wie je bent en redenen waarom je graag bij ons aanschuift (geldt voor iedereen overigens). En mocht je het graag willen horen, dan vertellen we je ook die van ons.

We willen iedere twee weken op de zondag samenkomen om op een gezellige manier als groep diverse onderwerpen te behandelen, ons erin te verdiepen en te bekijken hoe “wij” er zelf over denken of op dat moment instaan. De Bijbel laten we hierbij overigens niet links liggen, maar het uitgangspunt dat ben jij! Zie het als een uitdaging om niet alleen de persoon links of rechts van je beter te leren kennen, maar juist jezelf! Uiteraard is hierbij dan ook ruimte voor een eigen inbreng. Heel graag zelfs, we doen het namelijk samen. Met jouw inbreng zorgen we voor meer diepgang.

Durf jij het aan?!

We wachten op je in de Schutskooi. Hier zullen we om de twee weken zijn. De avond start na de avonddienst om 19.45 uur en zal rond 21.00 uur eindigen. Naast groepsgesprekken staan er ook andere activiteiten op de planning. Ben je benieuwd welke en wat voor activiteiten dit zijn? Kom dan vooral langs! Wederom, we dagen je uit om ook met eigen initiatieven te komen.

Dag: Zondag
Tijd: 19.45 uur
Plaats: De Schutskooi (naast de Gereformeerde Kerk 'De Voorhof')
Voor wie: Jou